Novosti

KAKO DO IDELANOG KUPAONIČKOG NAMJEŠTAJA?

Iz  asortimana vodoinstalacija i opreme odaberite inovativan, funkcionalan i cjenovno atraktivan kupaončki namještaj. Namještaj koji će svojim oblikom i bojom promijeniti vašu svakodnevnicu, a odlikuje ga odličan omjer cijene i kvalitete, pouzdanost i praktičnost.

Ekstra KVALITETNO, ekstra POVOLJNO!

Mjesto obiteljskih veselja, mjesto ispunjeno najfinijim mirisima i okusima... To je ono što upravo vašem domu nedostaje? 

AKCIJA: Trajno niska cijena bojlera Gorenje

Specijalne akcijske ponude, uvijek nešto novo i drugačije, specijalnost je koje koja obraduje svakog potrošača. Dugogodišnja suradnja s kvalitetnim dobavljačima omogućuje nam da i ovog puta vama, našim vjernim kupcima ponudimo proizvode koje krasi optimalni omjer cijene i kvalitete. Riječ je o posebnoj akcijskoj ponudi bojlera Gorenje, po najpovoljnijim cijenama do sada.

Kupaonica za nevjerojatnih 470 KM

Mega rasprodaja Economic mjesto gdje vaša kupaonica postaje stvarnost! Funkcionalna, komforna, moderna kupaonica... Kupaonica sa stilom!

MEGA SNIŽENJA, SAMO U ECONOMICU!

I dalje kupujte po najnižim cijenama!
Iz široke ponude odaberite artikle u  skladu sa aktuelnim trendovima koji odgovaraju vašem ambijentu...

Infonomic br. 67

Stižu nam božićni blagdani, jedno od najljepših doba godine, vrijeme lijepih riječi i prekrasnih želja. Vjerojatno uživate u kupovini darova za svoje najbliže, ali i uređenju svojih domova sa mnogo entuzijazma. U ovom božićnom broju naših novosti između ostalog naći ćete savjete kako se spremiti za zimu te posebnu ponudu E-tehnike koja nudi svjetske brandove iz oblasti audio i video tehnike.

Infonomic br. 60

Dragi čitatelji, u mjesecu svibnju možemo istinski uživati prateći buđenje prirode, ne zaboravljajući da je vrijeme nešto što i mi sami stvaramo. Ponekad je potrebno malo zastati od užurbanosti svakodnevnog života i zapitati se postoji li način da osvježimo svoj život.

U Sarajevu i Banjaluci održana prezentacija

Nakon prezentacije koja je održana u Economicu u Vitezu, kao što smo i najavili ranije, 08.05. održana je promocija akcijske prodaje i noviteta u ponudi iz asortimana termoinstalacije i oprema kod naših franšiznih partnera Kemoprom d.o.o. u Sarajevu  i Hidroinženjering&Economic u Banjaluci 10. svibnja. 

2013. - godina partnerstva u Economicu

Upoznati se s vrijednostima i prioritetima poslovnih partnera i svih drugih zainteresiranih strana, pokazati im obostrane koristi od  međusobne suradnje trajni je zadatak poduzeća Economic.

JUBILARNA 25. OBLJETNICA ECONOMICA

Dana 17.12.2012. godine, u kongresnoj dvorani hotela Central u Vitezu održana je 25. jubilarna obljetnica  Economica kao i tradicionalno izvlačenje dobitnika nagradne igre POLO+500+25.

ECONOMICA NA SAJMU IMM COLOGNE

Na Međunarodnom sajmu namještaja "IMM COLOGNE 2013" u Koelnu 14.-20.1.2013. godine predstavilo se 1250 izlagača s preko 100.000 izložaka.Na sajmu IMM predstavljena je industrija najmeštaja sa zaokruženim procesom, od faze primarne prerade do izrade finalnih proizvoda. Tvrtka Economic d.o.o predstavila se svojim kupaoničkim namještajem pod brandom Framini, na zajedničkom štandu Bosne i Hercegovine uz još 6 izlagača.

PREDNOSTI KOTLOVA BOSCH

Bez obzira radi li se o grijanju u obiteljskim kućama ili u stambenim zgradama, u novim ili renoviranim objektima BOSCH kotlovi pružaju obilje topline i tople vode potrebne za vaše prostore.

FME MAPA